Головна » Зочотні новини звідусіль » Сорочинський ярмарок 2012

Сорочинський ярмарок 2012

  • Сорочинський ярмарок 2012

    З 14 по 19 серпня 2012 року в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області відбудеться Національний Сорочинський ярмарок. Офіційне відкриття – 15 серпня об 11:00.

    Генеральний розпорядник – ТОВ «Сорочинський ярмарок» організовує і проводить цей захід з 1999 року. Керівник проекту «Сорочинський ярмарок», кавалер орденів княгині Ольги ІІІ та ІІ ступенів Світлана Свищева.

    Знаменними подіями цього року є 75 річниця від утворення Полтавської області, 210 років утворення Полтавської губернії та 160 років від дня смерті Миколи Гоголя.

    Підготовка до цьогорічного ярмарку уже увійшла в активну фазу. В порівнянні з минулим роком в середньому на 10% зросла кількість поданих заявок на участь. Серед промислових підприємств третина – це нові учасники. Вартість участі у ярмарку залишилась на рівні минулого року.

    Як і завжди, ми готуємо нові цікаві сюрпризи в культурно – розважальній програмі, нові міні-проекти, презентації. Адже ярмарок має бути цікавим не лише тим, хто на ньому вперше, а і тим, хто його відвідує з року в рік. Щороку до нас приїздить понад мільйон гостей, 20-30 іноземних делегацій, сотні журналістів.

    Розширюються зв’язки з країнами близького та далекого зарубіжжя. Тісні творчі контакти встановилися у організаторів ярмарку з організаторами культурно-освітнього центру «ЭТОМИР», що розташований в Калужській області Російської Федерації. В травні поточного року керівник проекту «Сорочинський ярмарок» Світлана Свищева відвідала там Фестиваль традиційних культур та ремесел «ЭТНОРАДУГА». Відповідно, чекаємо на гостей з центру у себе.

Наверх