Головна » Зочотні новини звідусіль » фестиваль АРТПОЛЕ 2012

фестиваль АРТПОЛЕ’2012

  • фестиваль АРТПОЛЕ 2012

    На цьогорічному АртПолі гратимуть друзі і постійні учасники фестивалю ДахаБраха, Перкалаба та Бурдон. Новий перформанс створює Уляна Горбачевська — цього разу в ньому задіяні відомі європейські музиканти. Сергій Жадан разом з гуртом Ойра та Андрієм Кириченком готують музично-поетичну акцію. Програма АртПоля наповнюється щодня. Вже відомо про участь енергійних та іронічних Mitch & Mitch та професіоналів world music сцени Vo?osi з Польщі, фінських прихильників балканської музики Jaakkoo Laitinen & Väärä Raha, а також інтернаціональних Transglobal Underground, яких відвідувачі АртПоля добре запам’ятали по фестивалю 2008-го. Виступи музикантів оздоблюватимуть віджеї з різних міст України та інших країн.

    Яблуневий сад над Дністром — дерева, люди, птахи, гнізда. А тепер ще і шпаківні  від львівського художника Мирослава Вайди, що стануть однією з окрас цьогорічного фестивалю. У лендарт-програмі фестивалю також братимуть участь добре відома відвідувачам АртПоля Жанна Кадирова (Київ) і нові імена — Віталій Кохан (Суми), Світлана Гусакова і Артем Зданевич (Берлін—Брест). Вдосконалюються різноманітні майстерні — гончарство, ковальство, витинанки, танці, співи для професіоналів і аматорів, насичена денна програма для дітей.

    Цілком ймовірно, що про найцікавіші проекти поки не знає ніхто, навіть організатори, адже народяться вони безпосередньо на фестивалі. Завдяки спільній енергії АртПоле — завжди більше ніж подія. Це явище створюють люди, які приїжджають сюди з готовністю сприймати експеримент і брати в ньому безпосередню участь. Тут поєднуються різні культурні традиції, і кожен знаходить актуальну форму сказати про вічне. Одним з таких експериментів, власне і є «Хмелева Project», який є презентацією АртПоля’2012.

    АртПоле'2012 Програма по днях

    12.07

    Люди Добрі

    Deši (Чехія)

    КораЛЛі

    Port Mone (Білорусь)

    13.07

    ГИЧ-оркестр

    Zapaska & BeBoBul

    Red Cardell (Франція)

    Mitch & Mitch (Польща)

    14.07

    Бурдон

    Zira

    ДахаБраха

    Transglobal Underground (Британія-Індія)

    15.07

    Дичка

    Перкалалабські Придатки (з фестивальни хором)

    Vo?osi (Польща)

    Jaakkoo Laitinen& Väärä Raha (Фінляндія)

    16.07

    Брас-бенд

    «Ультрамарин» (Україна-Німеччина-Литва)

    Airtist (Угорщина)

    Перкалаба

     

     

Наверх