Головна » Новини » 2020: Мистецький пленер замість фестивалю

Мистецький пленер в Центрі Всесвіту 2020

  • 2020: Мистецький пленер замість фестивалю

    Цього року фолк-рок фестиваль "Млиноманія" перенесли на післяковідні часи. У перші вихідні серпня 2020 команда Млиноманії провела Мистецький пленер "Серпневі вакації". Це як фестиваль, але у мікро масштабі. З усіх-усюд прибули митці, поети, музики, трубадури та інший цікавий та непересічний народ. Облаштувались на компактній галявині наподалік Сокілецького Млина, та й заграли на сладкозвучних струнах:)

     

     


    Заздалегідь запланованої програми не було, анонсів не складали, таким чином вийшов цікавий експеримент. Кожен присутній брав на себе стільки відповідальності, скільки міг/бажав. Одні займались побутом та кухнею, другі співали та джемили, інші мандрували чарівними краєвидами Центра Всесвіту.



    Деякі млиномани зголосились приїхати до пленера та допомогти в облаштуванні галявини, за що їх окрема вдячність та повага! Завдяки вам галявина стала затишною, освітленою, комфортною. Навіть сцену побудували з підручних довбнів та прибузького ріжча.



    Після вранішньо-денних сніданко-обідів, спілкувань, співанок, мандрів, купань, фотосейшенів, вечорами намальовувалась музична програма. Дякуємо дружнім гуртам та виконавцям, які заграли для учасників Мистецького пленера "Серпневі вакації" 2020:



    Очеретяний Кіт (Вінниця)
    Roxy Band (Біла Церква)
    Мій Дотик (Вінниця)
    Мелорі (Київ)
    Павло Волошин ("МАТЕ", "Генеза", Кривий Ріг)
    Зьоха ("Aoba Foonixx", Київ)



    Дякуємо художникам, які створювали атмосферу та черпали натхнення для прийдешніх звершень. Дякуємо друзям з Печери, Сокільця, Вінниці, Києва, Немирова, Тульчина, Томашполя, Шпикова та інших куточків України, які зібрались разом, щоб творити та радіти життю, не зважаючи на навколишній треш. Навіть голова сільради приходив, але чомусь не завітав:) 

    Три дні музики, мистецтва та позитиву вдались на славу та на радість млиноманам!
    Неодмінно побачимось у Центрі Всесвіту наступного, 2021 року!

Наверх